U hebt niets in uw shoppingbag.

Subtotaal : € 0,00

A fabulous fresh start!

Make-up Studio look januari 2015

Powerful Essentials & Mindful Radiance

A fabulous fresh start

Een nieuw jaar laat ons altijd tot bezinning komen. Terug naar wat er echt toe doet, terug naar de basis.

Vernieuwde beauty rituelen zorgen voor een energiek eindresultaat met een prachtige glow en een onmiskenbaar zelfvertrouwen.

Geef jouw beauty ritueel een star quality upgrade door een goede start te maken, want de juiste basis legt de fundering voor een 5 sterren deluxe flawless make-up look.

Een onmisbare make-up essential is de primer die de basis van je make-up legt, je huid egaler maakt en zorgt dat je make-up langer op z’n plek blijft. Met andere woorden: een must have voor iedere beauty addict waar je de hele dag (en nacht) plezier van hebt.

Make-up Studio introduceert dit nieuwe jaar Face Prep Illuminating Primer SPF30 en Eye Primer. Twee echte must haves voor iedere beauty addict!

Bring it on 2015!


Face Prep Illuminating Primer SPF 30

First things first!

Face Prep Illuminating Primer SPF 30 Dit nieuwe Make-up Studio product is dé basis voor onder je foundation.

Een stralende en verzorgde huid kan niet zonder de basis essentie van hydratatie en bescherming. De Face Prep Illuminating Primer biedt alles; hydratatie, verzorging én bescherming. De primer bevat SPF 30 & vitamine B voor een optimale bescherming tegen de zon en vrije radicalen.

Gebruik de Face Prep Illuminating Primer voordat je foundation aanbrengt, waardoor je make-up langer blijft zitten en je een egaler resultaat krijgt. Het transformeert jouw gezicht in een egaal canvas, helemaal klaar voor een prachtige make-up.

Uniek aan deze primer is wat ze noemen ‘instant radiance in a bottle’. Dit komt door het subtiele ‘oplichtende’ effect waardoor je die mooie speciale illuminating huid krijgt.

Een fantastische beauty basic essential voor de echte makeup lover en natuurlijk voor de (winter) zonaanbidders! De basis begint hier...


Eye Primer

Eye Primer

Deze licht getinte primer is de ideale basis voor iedere oogmake-up en één van de best bewaarde geheimen van onze make-up artists.

Deze zijdezachte primer maakt het aanbrengen van oogschaduw super eenvoudig: nooit meer last van oogschaduw die naar onbedoelde plekken uitloopt en super intense kleuren. De Eye Primer is een match made in heaven met elke oogschaduw!

En voor ogen die de eerste tekenen van veroudering vertonen bevat de Eye Primer ook vitamine E waardoor je er op elke leeftijd stralend uit ziet!

A fabulous fresh start!

Een nieuw jaar, terug naar de basis. Twee echte must haves voor iedere beauty addict!

+ Plaats selectie in shoppingbag

Eye Primer
Artikel nr.:
Inhoud: 2,5 ml
Kleur:

Eye Primer

Face Prep Illuminating Primer SPF 30
Artikel nr.:
Inhoud: 35 ml
Kleur:

Face Prep Illuminating Primer SPF 30
+ Plaats selectie in shoppingbag