U hebt niets in uw shoppingbag.

Subtotaal : € 0,00

Aim, Shoot, Colour Boost


Make-up Studio Fall Make-up Collectie 2014

"Pushing limits with colour!"

Deze herfst zien we kleur, veel kleur en het liefst krachtige kleuren. Het liefst zó intens dat je kan spreken van een ware kleurexplosie waarbij fel blauw en knal roze de boventoon voeren. Alles kan, alles mag. Een strakke eyeliner, smokey eyes, ombre nagels of rainbow hair, zolang je maar kleur gebruikt.

Fall make-up Aim, Shoot, Colour Boost

Hair & Eye Colour
Deze make-up trend is overgewaaid uit de UK en is nu ook in Nederland helemaal hot! Express yourself en kleur nu niet alleen je ogen maar ook je haar met dit Limited Edition product met handige duo functie.
De Hair & Eye colour van Make-up Studio kan als haarkrijt en ook als oogschaduw gebruikt worden. Hoe? Heel eenvoudig: doe het product in het haar en fixeer het vervolgens met haarlak voor een kleurrijke coupe waarbij alle aandacht op jou gericht zal zijn. Of gebruik de Hair & Eye Colour als hoog gepigmenteerde, extreem intensieve oogschaduw die van je ogen kleurrijke kunstwerken maken.

Nail Colour
Nagellak is de finishing touch van iedere look en ideaal om een statement mee te maken. Doe mee met de kleurexplosie en laat met de Nail Colour uit de Aim, Shoot, Colour Boost serie van Make-up Studio de kleur van je nagels werkelijk knallen!

Producten Fall 2014

Wees creatief, verleg grenzen en laat hoofden draaien met de Aim, Shoot, Colour Boost producten van Make-up Studio:

+ Plaats selectie in shoppingbag

134 - Blue Trigger.
Artikel nr.:
Inhoud: 12 ml
Kleur: Blauw,Groen

134 - Blue Trigger.

Nail Colour
Artikel nr.:
Inhoud: 12
Kleur: 150 - Pew Pew Pink

150 - Pew Pew Pink
+ Plaats selectie in shoppingbag