U hebt niets in uw shoppingbag.

Subtotaal : € 0,00

Cat-Walk-Eyes

Winter Trend Collection 2014-2015

Unlimited creativity
Op de internationale catwalks – bron van alle make-up trends - waren kleurrijke en soms zelfs dramatische make-up looks te zien waarmee we weer richting de artistieke en creatieve looks gaan.

Creativiteit en individualiteit is waar het om draait deze winter trend 2014-2015. De vrouw van vandaag is zeker van zichzelf en straalt dit uit met een besliste vrouwelijkheid en een duidelijk sprekende make-up. De straat is haar catwalk.

Cat Eyes Double Eyeliner

Cat-Walk-Eyes: een artistieke make-up look zo van de catwalk met kleurrijke en dramatische effecten!

Statement piece: de dubbele eyeliner. Deze geeft een intens zwoele blik en doet je ergens denken aan 'cat eyes'. Power vrouwen Angelina Jolie, Doutzen Kroes en zelfs Marilyn Monroe, die daarmee haar tijd destijds ver vooruit was, zijn er mee gesignaleerd.

Do we need to say more?
Wees creatief, experimenteer en creëer je eigen cat-walk-eyes!


Sterke, donkere kleuren zoals paars, bordeaux, nachtblauw, koper en groen stralen kracht uit maar de texturen zijn zijdezacht en luxueus, geheel passend bij de trend. Zowel ogen als lippen zijn deze winter veelzeggend.

Eyes
Helemaal terug deze winter: opvallende donker gekleurde oogschaduw en een moderne uitvoering van de ‘cat eyes’ eyeliner. Geheel in lijn met het DNA van Make-up Studio, is er voor deze trend een artistieke dubbele eyeliner gekozen. In combinatie met hints of metallic en een touch of bright shimmer maak je een winterse beauty statement.

Aanbrengen Oogschaduw

Voor de oogmake-up van de winter trend collectie 2014-2015 is er gebruik gemaakt van 3 verschillende oogschaduw producten. De Eyeshadow Lumière Designer Duo Olive & Prune, Colour Pigments Couture Copper en Eyeshadow Wet & Dry Runway Rockin' Mauve.

Eyeshadow Lumière - Designer Duo Olive & Prune
De spannende kleurcombinatie van olijfgroen en roodbruin resulteert in een gedurfde oogmake-up. Een zeer kleur intensieve, super glanzende gebakken poederoogschaduw die niet stuift. Ook mooi nat aan te brengen waardoor de kleuren nóg intenser en bovendien gefixeerd worden. Dit duo zorgt ervoor dat jij zelfverzekerd de deur uit gaat!

Colour Pigments - Couture Copper
Laat je verbazen door de Colour Pigments! Deze losse, glanzende, pure pigmentpoeders met intense kleuren zijn een onontdekte schat. Breng de poeders aan als oogschaduw of als prachtig shimmer effect over een oogschaduw heen en laat je ogen stralen. Het metallic effect in de winterlook wordt gecreëerd door gebruik van Colour Pigments Couture Copper. Dit geeft je een look een fabulous touch of haute couture!

Make-up tutorial winter make-up

Eyeshadow Wet & Dry - Runway Rockin' Mauve
Voor de winterlook 2014-2015 adviseert Make-up Studio kleur Runway Rockin’ Mauve voor een intensieve en dramatische oogopslag. Deze matte oogschaduw is zeer kleurintensief dankzij het hoge pigmentgehalte en kan ook nat worden aangebracht voor een nóg krachtiger kleurresultaat. Voor een look die op iedere runway rockt!

Fluid Liner - Backstage Black
De ideale eyeliner voor een strakke lijn! Dankzij de stevige punt kan met de Fluid Liner eenvoudig een strakke eyeliner worden gezet, onmisbaar voor deze moderne versie van 'cat eyes'. Geheel in lijn met de trend van winter is er gekozen voor zwart. Ga voor een sterke en intense blik met de Fluid Liner Backstage Black!

Aanbrengen Lipstick

Lipstick – Pret a Porter Prune
Naast de ogen krijgen de lippen ook voldoende aandacht waardoor de vrouwelijke kracht nog eens extra onderstreept wordt. Deze donkere pruimkleurige lipstick is gemakkelijk aan te brengen, voelt goed, houdt de lippen zacht en blijft lang zitten. Met Lipstick Pret a Porter Prune met een zijdeachtige textuur en matte finish creëer je begerenswaardige lippen en geef je iedere look de nodige allure!

Nail Colour – Very Important Plum
Deze dekkende nagellak met glanzende metallic finish en fijn kwastje voor eenvoudige applicatie maakt de wintercollectie 2014 compleet. De schitterende diep roodpaarse kleur past goed in het luxueuze gevoel van de trend. Nail Colour Very Important Plum geeft een finishing touch aan iedere look en tovert je instant om tot VIP!

Winter Trend Collection 2014-2015

Creëer deze winter zelf de artistieke make-up look ´Cat-Walk-Eyes´. Bij aankoop van meerdere make-up producten uit deze winter look geldt de volgende korting:

  • • 4 producten 10% korting
  • • 5+ producten 15% korting
+ Plaats selectie in shoppingbag

Eyeshadow Lumière
Artikel nr.:
Inhoud: 1,8 g
Kleur: Designer Duo Olive & Prune

Designer Duo Olive & Prune

Eyeshadow Wet & Dry
Artikel nr.:
Inhoud: 3 g
Kleur: 438 - Runway Rockin’ Mauve

438 - Runway Rockin’ Mauve

Colour Pigments
Artikel nr.:
Inhoud: 5 g
Kleur: Couture Copper

Couture Copper

Fluid Liner
Artikel nr.:
Inhoud: 2,5 ml
Kleur: Backstage Black

Backstage Black

Nail Colour
Artikel nr.:
Inhoud: 12 ml
Kleur: 107 - Very Important Plum

107 - Very Important Plum
+ Plaats selectie in shoppingbag