U hebt niets in uw shoppingbag.

Subtotaal : € 0,00

Fire it up, baby

Kerst glamour make-up

Ons kerstcadeau voor jou dit jaar: de ultieme party look. En om het wat makkelijker te maken, hebben we de step by step voor je op een rijtje gezet. It’s you who’s going to steal this year’s show! Ga knallend het nieuwe jaar in enne… vergeet niet te proosten op beauty. Fijne feestdagen!

Oogschaduw trio party make-up

Eyeshadow Trio - Fierce inferno
Deze oogschaduw trio van feestelijke make-up kleuren is zorgvuldig samengesteld: een geweldige combinatie van matte oogschaduw en glanzende oogschaduw. Deze trio bevat de drie must-have kleuren van komend feestseizoen.

Oogschaduw glitter kerst party

Jewel Effects Shine
Ogen als ware kerststerren... met deze glamoureuze make-up glitters is succes gegarandeerd. Dit is immers de tijd van het jaar om eens flink uit te pakken met alle glitter en glamour, get ready to drop Santa’s jaw!

Mooie matte Lipstick

Lipstick Matte Velvet Raspberry Beret
Matte lipstick, het is de trend here to stay. Deze mooie matte lipstick onder jouw kerstboom is de perfecte manier om jouw make-up look net dat beetje fame te geven door haar intense, prachtige kleur. Zodra de klok twaalf slaat, ben jij klaar voor een legendarische nieuwjaarskus. Matte lippen getuit!Mooie kerst nagellak

Nail Colour – Roasting Toast!
Een spectaculair donkerbruine nagellak kleur die deze feestelijke make-up look absoluut compleet maakt. Pssst: deze kleur wordt trouwens ook je-van-het begin 2016, hebben dus!

Kerst glamour Make-up Studio

+ Plaats selectie in shoppingbag

Eyeshadow Wet & Dry
Artikel nr.:
Inhoud: 2,5 g
Kleur: Trio Fierce Inferno

Trio Fierce Inferno

Jewel Effects
Artikel nr.:
Inhoud: 2 g
Kleur: Shine

Shine

Lipstick
Artikel nr.:
Inhoud: 4 ml
Kleur: Velvet Raspberry Beret

Velvet Raspberry Beret

Nail Colour
Artikel nr.:
Inhoud: 12 ml
Kleur: M4

M4
+ Plaats selectie in shoppingbag