U hebt niets in uw shoppingbag.

Subtotaal : € 0,00

Pastels turn to dust

Pastel oogschaduw look

Dusty Pastels

Stap in de magische wereld van ‘Pastels Turn To Dust’. Een collectie waar je ogen naar uitkijken: pure magie! Pastels Turn To Dust gaat over de transitie van dag naar nacht, wanneer de zon plaats maakt voor de maan. Het moment waar silhouetten mysterieuze vormen aannemen en waar alles naar het subjectieve veranderd.

Je wordt meegenomen naar een inspirerende wereld die je volledig intrigeert met een mogelijke ontmoeting met Lady Moondust. Maar watch out ... her eyes might turn you into dust.

Eyeshadow pastel

Eyeshadow Moondust: dé trend van komende zomer
Make-up Studio voegt vier fantastische ‘Pastels Turn To Dust’ kleuren aan de Moondust collectie toe. Dé eyecatcher voor komende zomer! Deze nieuwe baked eyeshadows hebben allemaal een ondertoon van pastel in diverse kleuren en bevatten glitters voor die extra schittering! De mengeling van verschillende lichte kleuren, creëert een spectaculair kleurenpalet op je ogen en een absoluut wow effect bij elke look! Met de vier nieuwe ‘Pastels Turn To Dust’ Eyeshadow Moondust kleuren is het creëren van mysterieuze effecten op de ogen binnen handbereik! De nieuwe kleuren bevinden zich aan de koelere kant van het spectrum. Perfect voor het maken van een lovely summer smokey eyes look.


Eyeshadow Moondust Pastel

Tips van onze Make-up Artist

  • • Eyeshadow Moondust ‘Pastels Turn to Dust’ is voor een intensere look, ook nat te gebruiken.
  • • Blush baby, blush! Moondust Pastel kan ook als blush worden gebruikt of juist als highlighter voor die frisse, stralende blik.
  • • Is je eyeliner te hard qua kleur en hou je van een wat subtielere kleur? Dep dan de Moondust Pastel over de aangebrachte eyeliner.
  • • Speels accent voor kissable lips? Vergeet de Moondust Pastel niet!


Look by lindastephanie.com

Eyeshadow Moondust Pastel

Vier schitterende Moondust pastel oogschaduws

+ Plaats selectie in shoppingbag

Eyeshadow Moondust
Artikel nr.:
Inhoud: 1,8 g
Kleur: Marble Osmium

Marble Osmium

Eyeshadow Moondust
Artikel nr.:
Inhoud: 1,8 g
Kleur: Pink Platinum

Pink Platinum

Eyeshadow Moondust
Artikel nr.:
Inhoud: 1,8 g
Kleur: Azure Tantalum

Azure Tantalum

Eyeshadow Moondust
Artikel nr.:
Inhoud: 1,8 g
Kleur: Lilac Palladium

Lilac Palladium
+ Plaats selectie in shoppingbag