U hebt niets in uw shoppingbag.

Subtotaal : € 0,00

Red lips: the ultimate seduction!

Who will be your Valentine?

Februari is de maand die volledig in het teken staat van de liefde en de kleur ‘Rood’! Een maand om eens lekker weg te zwijmelen en de liefde – in welke vorm dan ook – in haar volle omvang te vieren. Daarbij kan je niet zonder rode make-up op jouw lippen.

Voeg wat sexiness toe aan jouw valentijn make-up look en rock de rode lipstick, de enige echte beautyklassieker! Of jij kiest voor vuurrood, signaalrood, robijnrood, wijnrood, koraalrood, framboosrood, parelmoerrood of karmijnrood … de liefde straalt van je gezicht.

Pick your favourite and have a lovely Valentine!

Rode make-up producten lipstick

Rode Lipstick nr. 19

Rode Lipstick

Voor mooie verleidelijke rode lippen!

Of je nu gaat voor een matte of parelmoer kleur, met deze long-lasting rode lipstick, verkrijgbaar in meer dan 80 kleuren, heb jij de perfecte verleidelijke rode lippen! Deze rode lipstick is gemakkelijk aan te brengen, voelt prettig aan, houdt de lippen soepel en blijft lang en goed zitten. Alle kleuren zijn ook verkrijgbaar als ronde refill of als samengesteld lippallet.


Rode Durable Lip Fluid nr. 2

Rode Durable Lip Fluid

Voor lange romantische avonden!

Op zoek naar een long-lasting rode lipgloss voor een avond uit met de love of your life? Dankzij de speciale long-lasting formule is de rode Durable Lip Fluid uitermate geschikt voor een romantische, lange avond uit.

Breng eerst de rode kleur aan, laat deze even drogen en breng daarna de transparante gloss aan. De transparante gloss fixeert de kleurlaag waardoor deze tot wel 18 uur blijft zitten. Ready to party!


Rode Paint Gloss Red Lips

Rode Paint Gloss

Voor de ultimate kiss!

Kissable red lips met deze schitterende rode lipgloss, verkrijgbaar in 14 kleuren! De Paint Gloss is een mooi dekkende gloss: lipstick effect met een ultimate shiny finish voor die fatal attraction!


Rode Lipliner Pencil nr. 1

Rode Lip Liner Pencil

Voor de ideale contouren!

Dit Lipliner Pencil is de ideale basis voor onder een lipstick! Een prachtige serie rode lippotloden van hoogwaardige kwaliteit, verkrijgbaar in 15 aantrekkelijke kleuren. Voor een strakke, long-lasting lipcontour!


Red Lipcolour Box Red 2

Red Lipcolour Box

Jouw ultimate treasure!

Zes rode kleuren in één box! Een ware treasure voor jouw lippen. De box is luxueus en praktisch door het professionele palet van zes verschillende roodtinten met daarbij een soft touch deksel voor een luxe, zachte uitstraling.


Rode make-up Valentijn

Rode make-up producten

Met deze rode make-up producten van Make-up Studio schiet Cupido zeker raak:

+ Plaats selectie in shoppingbag

Lipstick
Artikel nr.:
Inhoud: 4 ml

Mooie lipstick mat

Paint Gloss
Artikel nr.:
Inhoud: 4,5 ml

Paint Gloss

Lip Liner Pencil
Artikel nr.:
Inhoud: 1 stuk

Lip Liner Pencil

Lipcolour box - Red 2
Artikel nr.:
Kleur:

Lipcolour box - Red 2
+ Plaats selectie in shoppingbag