U hebt niets in uw shoppingbag.

Subtotaal : € 0,00

Shiny, happy, holidays!

Glitter make-up, Ready to party?

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand ….. In de maand december draait het om pracht en praal. Met je make-up kan je flink uitpakken tijdens alle feestelijkheden en dress up events. Of jouw stijl nu van head till toe glitter is of als je meer houdt van een subtiele touch en kiest voor een prachtig glanseffect, de titel ‘the belle of the ball’ is gegarandeerd voor jou met deze sprankelende glitter make-up look!

Glitter Eye Makeup"Gotta love glitter! Ik vind alle ‘Effects’ van Make-up Studio fantastisch!"
Lees de hele product review van beautyblogger Lotte op Lotte Loves Beauty


Silver Jewel Effects

Silver Jewel Effects

Of je nu kiest voor Shine of Sparkle, deze super glanzende poeder met ècht zilver en een zeer hoog pigment gehalte zorgt voor een extra feestelijk glitter effect en een luxueuze uitstraling! De Jewel Effects Shine geeft een intense zilveren glans en met de betoverende cosmetische ‘glitterspiegeltjes’ van Jewel Effects Sparkle schitter je op elk feest.

Extraatje: de Jewel Effects is een echte multi-tasker omdat het product zowel aan te brengen is op het oog, het gezicht en het lichaam. Ready for the next level? Gebruik de Jewel Effects dan in combinatie met je favoriete lipgloss of lipstick.

Verkrijgbaar in twee effecten: Shine en Sparkle. De Jewel Effects Sparkle dienen te worden aangebracht in combinatie met de 2-Way Gel.Glimmer Effects

Shiny Effects

Schitterende, losse glitters in 20 verschillende kleuren om iedere look om te toveren tot een ware eye catcher! Je kan de Glimmer Effects gebruiken voor je hele ooglid, als eyeliner of highlighter.

Kan jouw look niet genoeg glitter bevatten? Strooi wat Glimmer Effects over je net aangebrachte nagellak voor een spectaculaire glitter ‘topping’.

Verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren. De Glimmer Effects dienen te worden aangebracht in combinatie met de 2-Way Gel.

Metallic Effects

Metallic Effects

Metallic fantastic: Hoogwaardige glanspigmenten met metallic finish voor een ongekende glans! De pigmenten lichten de ogen op met intens levendige kleuren. Metallic Effects kan aangebracht worden als transparante, metallic oogschaduw of voor een meer dekkend effect in combinatie met de 2-way gel.

Verkrijgbaar in 5 kleuren.
De Metallic Effects kunnen worden aangebracht in combinatie met de 2-Way Gel voor een extra intens effect.
"De Shiny Effects zijn favoriet voor het creëren van een ‘smokey eye’, de perfecte look voor de feestdagen!"

Shiny Effects

Shiny Effects

Een beeldschone losse glanspoeder in 29 verschillende kleuren die zowel transparant als dekkend kan worden aangebracht. Voor een extra schitterend glanseffect kan je Shiny Effects ook over een matte oogschaduw aanbrengen.

Verkrijgbaar in 29 verschillende kleuren.
De Shiny Effects kunnen worden aangebracht in combinatie met de 2-Way Gel voor een extra intens effect.2-Way Gel

Deze transparante gel is de ideale basis voor het aanbrengen van losse poeders. Slechts een dun laagje is voldoende voor het langdurig fixeren van de poeder/glitters. Daarnaast zorgt het gebruik van de 2-Way Gel voor een hogere kleurintensiteit!

2-Way Gel


Glitter make-up

Creëer nu jouw sprankelende glitter make-up look voor de feestdagen met de glitter make-up producten van Make-up Studio!

+ Plaats selectie in shoppingbag

Jewel Effects
Artikel nr.:
Inhoud: 2 g, 3 g

Jewel Effects

Glimmer Effects
Artikel nr.:
Inhoud: 4 g

Glimmer Effects

Metallic Effects
Artikel nr.:
Inhoud: 2,5 g

Metallic Effects

Shiny Effects
Artikel nr.:
Inhoud: 4 g

Shiny Effects

2-Way Gel
Artikel nr.:
Inhoud: 9 ml

2-Way Gel
+ Plaats selectie in shoppingbag