U hebt niets in uw shoppingbag.

Subtotaal : € 0,00

Private Tangerine


Make-up Studio Spring Trend Collectie 2014

"This Spring the trend is natural, but it takes makeup to look natural"

Inspiratie Spring 2014

Geïnspireerd door de trends van de internationale catwalks creëerde Make-up Studio een statement Spring 2014 make-up collectie.

Private Tangerine Spring make-up 2014

Deze lente is de mode krachtig, eenvoudig, chic en draait om het maken van een statement. Zwart, wit en bruin zijn de belangrijkste kleuren van dit seizoen gecombineerd met aardetinten, geel, oranje, zeeblauw en fluorescerende kleuren. We zien lichte, dunne en transparante stoffen om de kleding een relaxte en luxe uitstraling te geven.

Op basis van deze catwalk trends, heeft het Make-up Studio team een verleidelijke en krachtige look gecreëerd. Awardwinning make-up artist Juliette den Ouden vertaalde de trends in een creatie van statement lips met natural beauty eyes en een flawless skin.

Er is geen twijfel over mogelijk: tangerine is de lipstick kleur van dit seizoen. Maak een statement, zet de trend, draag Obvious Tangerine lipstick!

"Maak dit voorjaar een statement met tangerine lippen!"Look Private Tangerine

Durf een natural beauty look met statement lips te creëren met de producten uit de Private Tangerine trend collectie.Tangerine lipstick oranje

Deze look staat helemaal in het teken van de lippen! Daarom blijft de oog make-up natuurlijk. Met de Cream Eyeliner Brown inclusief speciaal penseel is het eenvoudig om de perfecte eyeliner aan te brengen net boven de wimpers. Om de ogen te shapen en diepte te creëren is er een exclusief Eyeshadow Trio ontwikkeld: 'Nude Secrets'. Gebruik de lichtere kleur van de nieuwe Eyeshadow Lumière ' Paint it Gold' in de hoek van het oog als highlighter. Breng de donkerdere kleur Lumière aan op het ooglid voor een mooie oogopslag.

Make-up Studio creëerde de Lipstick Obvious Tangerine om een statement te maken. Volgens de trends van dit seizoen heeft de lipstick een mooie matte finish..

TIP
Match de nagels met de tangerine gekleurde lippen en gebruik Nail Colour M58 om deze prachtige look compleet te maken.

Backstage Spring make-up look 2014

Zie ook
Review Teske.nl: Make-up Studio Private Tangerine

Producten Spring 2014

Creëer zelf de natural beauty look 'Private Tangerine' met onderstaande producten. Bij aankoop van meerdere producten uit deze look geldt de volgende korting:

  • • 4 producten 10% korting
  • • 5 producten 15% korting
+ Plaats selectie in shoppingbag

Cream Eyeliner met penseel
Artikel nr.:
Inhoud: 2 ml
Kleur: Brown

Brown

Nail Colour
Artikel nr.:
Inhoud: 12 ml

M58

Lipstick
Artikel nr.:
Inhoud: 4 ml
Kleur: Obvious Tangerine

Lipstick Obvious Tangerine
+ Plaats selectie in shoppingbag