U hebt niets in uw shoppingbag.

Subtotaal : € 0,00

Sun Goddess


Make-up Studio Summer Trend Collectie 2014

"Be nothing less than a Goddess!"

Deze zomer is het extravagante en over de top terug van weggeweest in tegenstelling tot de minimal chic look die we de afgelopen seizoenen veel hebben gezien. Alles draait nu om JOU! Bij Make-up Studio houden we ervan om te onderzoeken en ontdekken hoe we verschillende kleuren en texturen kunnen mixen. Het is onze persoonlijke missie jou op je mooist te laten zijn en om je te helpen bij het vinden van je eigen unieke persoonlijkheid. We verwelkomen het tijdperk van de vrouwen. Ons motto: rule the universe not only the world!

Makeup Summer Trend Sun Goddess

Behind the scenes bij Sun Goddess:Pas eenvoudig de ‘haute couture’ look aan naar een prachtige, zomerse make-up look voor iedere dag. Probeer het zelf!

Makeup Summer Trend Sun Goddess

Inspiratie Summer Trend 2014

Laat je inspireren door onze kleurrijke en krachtige 'Sun Goddess' make-up collectie Summer 2014.

Dit seizoen zijn je ogen het middelpunt met onze heftige oogschaduw in de kleuren; zomers oranje, levendig paars, krachtig metallic zilver en brons. Gecombineerd met fashion accessoires zoals luchtig kant, artistieke prints of een must-have plooirok ben jij niets minder dan een godin!

Make-up Studio’s Summer Trend Collectie 'Sun Goddess' geeft je niet alleen goddelijke krachten als een heldhaftige god in uit de oudheid, het zorgt ervoor dat je er stralend en sprankelend uit ziet net als een zomergodin.

Make-up Look 'Sun Goddess'

make-up oogschaduw aanbrengen

Goddelijke oogopslag met Artemis en Hera
Wees ervan bewust wat er gebeurd als je godinnen als Artemis en Hera op je ogen hebt... Kijk door de ogen van godin Artemis. Een matte Eyeshadow Trio 'Artemis' die bestaat uit een combinatie van intens gepigmenteerde kleuren zoals paars, violet en oranje. Kleuren die je krachtiger maken en zorgen dat je altijd slaagt als heldhaftige krijger, net als Artemis.

Met de Eyeshadow Lumière Duo 'Hera' kan je de strong metallic silver en bronze mixen met het Eyeshadow Trio 'Artemis'. De Eyeshadow Lumière Duo 'Hera' is een gebakken poederoogschaduw dat niet stuift. Met deze goddelijke oogopslag claim je elke ruimte in een oogwenk. Deze krachtige combinatie voor je ogen maken jou de heerseres over hemel en aarde, net als Hera.

Bronze like a goddes
Deze zomer draait ook om bronzing producten! Voor een silky, sprankelend effect selecteerde Make-up Studio de Shimmer Effect 'Bronze' als highlight op het jukbeen.

make-up lipstick aanbrengen

Zwoele lippen met Aphrodite
Krijg net zulke zwoele lippen als Aphrodite. De lipstick is makkelijk aan te brengen, heeft een zacht gevoel, houdt je lippen glad en is lang houdend. Met 'Aphrodite' op je lippen heers je over liefde en schoonheid.

Tip
Gebruik een paarse lipstick, in plaats van de kleur 'Aphrodite', voor opvallende en krachtige lippen!

Nemesis zoete wraak
Een zoete wraak... Maak je make-up look compleet met nagels als de wraakzuchtige godin Nemesis. Kies voor de kleur 'Nemesis' en zorg dat jouw wraak net zo zoet is!

Achter de schermen bij Sun Goddess

Producten Summer 2014

Creëer zelf de kleurrijke en krachtige make-up look 'Sun Goddess' met onderstaande producten. Bij aankoop van meerdere make-up producten uit deze look geldt de volgende korting:

  • • 4 producten 10% korting
  • • 5 producten 15% korting
+ Plaats selectie in shoppingbag

Shimmer Effect
Artikel nr.:
Inhoud: 15 ml
Kleur: Bronze

Bronze

Nail Colour
Artikel nr.:
Inhoud: 12 ml
Kleur: 120 Nemesis

120 Nemesis

Eyeshadow Wet & Dry
Artikel nr.:
Inhoud: 3 g
Kleur: Trio Artemis

Trio Artemis

Eyeshadow Lumière
Artikel nr.:
Inhoud: 1,8 g
Kleur: Duo Hera

Duo Hera

Lipstick
Artikel nr.:
Inhoud: 4 ml
Kleur: 01 Aphrodite

01 Aphrodite

Lipstick
Artikel nr.:
Inhoud: 4 ml
Kleur: 83 Purple Affair

83 Purple Affair
+ Plaats selectie in shoppingbag