U hebt niets in uw shoppingbag.

Subtotaal : € 0,00

Velvet Skin

Show your skin!

Voor wie niet genoeg kan krijgen van de 'Flawless skin' make-up trend heeft Make-up Studio de look 'Velvet Skin' centraal staan; een prachtige naturel make-up. Voor een mooi natuurlijke make-up biedt Make-up Studio het juiste recept: start met de basis, gebruik de juiste tools, ontdek onze handige tips & tricks en creëer zelf een Velvet Skin.

Velvet Skin

Annechien Braams - Senior make-up artist
Annechien Braams
Senior make-up artist Make-up Studio

Het Velvet Skin recept van Annechien Braams:

Een lik van de 50 ml ultra moisturising cream
"Een mooie nude look begint bij de basis: skincare! Zorg ervoor dat de huid vooraf goed gereinigd is en gebruik daarna een dagcrème die bij jouw huidtype past. Make-up Studio heeft ook op het gebied van professionele huidverzorging voor iedereen een passend product. Mijn favoriet is de Ultra Moisturising 24 hours cream met een SPF15."

Een toefje van de 15 ml Neutralizer
"Zelfs met een probleemhuid kun je een Velvet Skin creëren! Na de dagcrème biedt de Neutralizer de beste basis voor jouw make up. Je draagt deze onder je foundation. De verschillende types neutraliseren precies die kleuren die je wilt camoufleren, zoals bijvoorbeeld de Neutralizer Green tegen roodheid."

Het juiste gereedschap
"De juiste tools zijn onmisbaar. Gebruik geen polijst penseel voor een foundation zoals de Light Velvet Foundation, want dan gaat de huid te veel glimmen. Te veel glans past niet binnen de 'show your skin' trend. Een subtiele glow mag, glim niet. Een goed penseel is de Nero Foundation brush nr 12. Later op de dag nog een touch up? Neem de Light Velvet mee in de handtas en gebruik het bijgeleverde sponsje als tool voor een kleine bijwerksessie."

De finishing touch
"In dit recept is de Light Velvet Foundation het belangrijkste product. Deze semi-dekkende en zijdezachte foundation combineert de voordelen van een crème textuur met het gemak van een poeder. Dankzij deze speciale samenstelling hoeft de foundation niet te worden afgepoederd."

"Test de kleur van een foundation altijd op de kaak, de overgang van gezicht naar nek. Breng daar vier kleuren aan en kies diegene die je juist niet ziet!"
— Make-up Studio —Producten Velvet Skin

Voor een mooi natuurlijke make-up

+ Plaats selectie in shoppingbag

Ultra Moisturising 24 hours Cream SPF 15
Artikel nr.:
Inhoud: 50 ml

Ultra Moisturising 24 hours Cream SPF 15

Neutralizer
Artikel nr.:
Inhoud: 15 ml

Neutralizer

Nero nr. 12 – Foundation brush large
Artikel nr.:
Inhoud: 1 stuk

Nero nr. 12 – Foundation brush large

Light Velvet Foundation
Artikel nr.:
Inhoud: 8 ml

Light Velvet Foundation
+ Plaats selectie in shoppingbag