U hebt niets in uw shoppingbag.

Subtotaal : € 0,00

Metallic Chic


Make-up Studio Winter Trend Collection 2013

Inspiratie Winter 2013

Naast het gebruik van veel kleur signaleerde Make-up Studio een andere trend op de catwalk, namelijk het gebruik van de kleur blauw in combinatie met zwart. Ook zien we deze winter naast gebruik van goud en zilver veel metallics in verschillende uitvoeringen. Fonkelend of in matte versies, in gladde versies of in reliëf. Make-up Studio heeft deze trends vertaald in de Winter look ‘Metallic Chic’.

Metallic Chic

Gebaseerd op de catwalk trends creëerde make-up artist Pascale Tesser voor Make-up Studio een look waarbij de ogen centraal staan. Een combinatie van zwarte en blauwe oogschaduw met zilver metallics resulteert in een prachtige glamour look. Dankzij de nude lippen vallen de ogen nog meer op. Haarstylist Hedwich Vigelandzoon vertaalde de catwalk trends (grafische en stilistisch creaties) naar een strakke zijscheiding voor de Winter look terwijl styliste Tricja van den Oetelaar de combinatie van zwart en metallics liet terugkomen in de kleding.Maak een fashion statement en kies voor blauw! De kleur blauw wordt ook wel ‘het nieuwe zwart’ genoemd en is deze winter een van de trends. Het geeft je look net dat beetje extra en in combinatie met zwart en glanzende metallics zie je eruit als een echte glamour queen. De koele, ijzige effecten en sprankelende kleuren zijn ideaal voor een chique diner of een fantastisch feest. Steel de show!

Look Metallic Chic

Creëer deze winter een prachtige glamour look met de producten uit de look ‘Metallic Chic’.
Bekijk hieronder de Make-up tutorial Metallic Chic Winter 2013:Ogen
De ogen zijn echt het middelpunt. De nieuwe Eyeshadow Lumière Duo Mazarine Black combineert intens blauw met metallic zwart, dé trend deze winter. Allereerst worden op het gehele ooglid de Metallic Effects Silver aangebracht. Deze kwalitatief hoogwaardige glanspigmenten hebben extra veel glans. Door deze ook aan te brengen in de ooghoeken creëer je een mooie highlight. Met het Creamy Kohl Pencil black wordt vervolgens een lijn gezet tegen de wimperrand aan. Dankzij de prettige textuur kan de lijn heel goed met een penseel worden vervaagd zodat deze zachter wordt. Aansluitend wordt de zilverzwarte oogschaduw aangebracht op het buitenste deel van het ooglid en uitgewerkt tot in de arcadeboog voor een smokey eye effect. Met het Creamy Kohl Pencil wordt ook een lijn onder het oog gezet. Trek de lijn iets door buiten het oog, in een opwaartse beweging voor een liftend effect. Over de potloodlijn onder het oog wordt tot slot de intens blauwe oogschaduw aangebracht.

Lippen
Om de make-up in balans te houden, is gekozen voor lichte lippen. Hiervoor ontwikkelde Make-up Studio de zeer speciale nude Lipgloss Perfectly Nude met ultrafijne glinsteringen.

TIP
Voor een finishing touch: de knalblauwe nagellak 104 met metallic afwerking.

Producten Metallic Chic

Creëer zelf de prachtige Metallic Chic look met onderstaande producten. Bij aankoop van meerdere producten uit deze look geldt de volgende korting:

  • • 4 producten 10% korting
  • • 5 producten 15% korting
+ Plaats selectie in shoppingbag

Creamy Kohl Pencil
Artikel nr.:
Inhoud: 1 stuk
Kleur: Black

Black

Metallic Effects
Artikel nr.:
Inhoud: 2,5 g
Kleur: Silver

Silver

Lipgloss Supershine
Artikel nr.:
Inhoud: 4,5 ml
Kleur: Perfectly Nude

Lipgloss Supershine Perfectly Nude

Nail Colour
Artikel nr.:
Inhoud: 12 ml
Kleur: 104

104
+ Plaats selectie in shoppingbag