U hebt niets in uw shoppingbag.

Subtotaal : € 0,00

Teamuitjes Make-up Workshop

Ben je op zoek naar een uniek teamuitje waar plezier en iets leren hand in hand gaan? Hoe zou je het vinden als jouw team aan het einde van de dag weet hoe ze zichzelf mooier kan opmaken? Boek dan nu een van onze ‘world class’ professionele make-up workshop als teamuitje!"Goed verzorgde & zelfverzekerde medewerkers; het krachtigste visitekaartje van jouw bedrijf!"Teamuitjes make-up

De beauty trend staat voor authenticiteit, diversiteit en het omarmen van schoonheidsfoutjes. Onze professionele visagisten maken het hun persoonlijke missie om jouw teamleden hun persoonlijke look te laten omarmen. Met een persoonlijke kleuranalyse, de beste tips & tricks en how to’s en de hoogste kwaliteit make-up producten zorgen zij voor een compleet gevoel van ‘unleashing your unique personality’. Na afloop loop je op je allermooist, gewapend met de how to’s en ultieme make-up secrets van onze professionals en een goodiebag met de door jou gekozen make-up producten t.w.v. € 20,00 de winkel uit.


Soort Prijs per persoon (excl. BTW)
Make-up workshop teamuitje 3 uur € 49,00 incl. € 20,00 aan make-up producten
Professionele foto (bewerkt) € 27,50 Op aanvraag
Styling advies € 20,00 (o.b.v. 5 pers.) Op aanvraag
Haarstyling € 20,00 (o.b.v. 5 pers.) Op aanvraag


Make-up Workshop teamuitje

Dagen & tijden
Maandag t/m zaterdag (in overleg met de winkel). Afwijkende dagen/tijden op aanvraag.

Aantal deelnemers make-up workshop teamuitje
Van 2 tot maximaal 12 deelnemers (afhankelijk van de locatie).
Groepen van > 12 personen op aanvraag.

Locatie
De make-up workshops worden gegeven door de professionele visagisten van Make-up Studio en vinden plaats in de inspirerende Make-up Studio Brand Stores.

Benodigdheden
Tijdens de professionele make-up workshop teamuitje maak je gebruik van het gehele Make-up Studio assortiment: van de juiste gezichtsverzorgingsproducten passend bij jouw huidtype, make-up producten van de hoogste kwaliteit en in vele uitvoeringen en kleuren, tot onze professionele brushes met de beste soort haren en uitgebreide assortiment tools voor het aanbrengen en verwijderen van make-up.


Workshop thema's (supplement)

Wil je tijdens het team uitje nog meer de diepte in? Dat begrijpen wij! Wij bieden naast onze uitgebreide make-up workshop ook nog specifieke thema´s die je voor een half uur kunt bijboeken, vanaf € 10,00.

Zie pagina Thema's voor meer informatie.

Make-up Workshop thema's

Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn exclusief BTW.

« Terug naar Algemene informatie
« Terug naar Make-up workshops