U hebt niets in uw shoppingbag.

Subtotaal : € 0,00

Make-up workshop thema's

Kun je nog niet genoeg krijgen van de make-up workshops en wil je nog meer de diepte in? Dat begrijpen wij! Onderstaande make-up thema's zijn als aanvulling bij te boeken op de uitgebreide basis make-up workshop. Na afloop van de make-up workshop mag je voor € 20,00 aan make-up producten uitzoeken in de Make-up Studio winkel.

Mocht jouw make-up workshop thema er niet tussen zitten of heb je zelf een make-up thema in gedachten? In overleg kunnen wij ook een workshop op maat maken met een door jou zelf gekozen thema. Alles is mogelijk!


Face Shaping (+ € 10,00)

Extreme Shaping, countouring, face shaping. De ultieme gezichtsvorm make over. Na de basis technieken uit de make workshop, ga je een half uur lang volledig de diepte in op deze bijzondere techniek.Workshop Face Shaping

Smokey Eyes (+ € 10,00)

Je hebt de algemene basiskennis over oogmake up opgedaan in de workshop. Nu ga je verder dan de classic smokey eye. Verscheidene smokey eye varianten worden jou geleerd, denk hierbij aan creamy smokey eye, coloured smokey eye of de nude smokey eye look.

Smokey Eyes Workshop


Business Make-up (+ € 10,00)

Speciaal afgestemd op branches zoals:

Bankwezen, Overheidssector, Hotelwezen, Medische sector, Creatieve beroepen (kappers, nagelstylisten etc.), Leisure, Sales & marketing, Overige branches.

Zie ook: teamuitjes


Business Make-up Workshop

Beauty & Make-up > 45 jaar (+ € 10,00)

Deze workshop is speciaal voor vrouwen van 40/45 jaar en ouder. Als je ouder wordt, helpt de magie van make-up om ouderdomstekenen te camoufleren. Met de juiste kleurtoon, producten en de juiste technieken, kunnen jaren van je leeftijd worden weggenomen. Leer hoe je lijntjes en rimpels kunt vervagen en hoe je vlekjes weg kunt ‘poetsen’.

Beauty workshops


5 Minute Make-up (+ € 10,00)

Opstaan, douchen, tandenpoetsen en….jouw 5 minute make-up erop. Wij leren jou de meest belangrijke make-up technieken om een 5 minute make-up te beheersen.


5 Minute Make-up Workshop

Celebrity make-up (+ € 10,00)

Kies een celebrity en wij laten je zien in deze glamour workshop hoe je deze look zelf maakt. Zo verander je jezelf in Beyoncé, Kim Kardashian of Doutzen Krous. Elke celebrity heeft haar eigen look en dus haar eigen techniek, wij leren je welke dat is.

Celebrity make-up workshop


Party Make-up (+ € 10,00)

Ga je een avondje uit met je vriendinnen? Kom in je party outfit naar deze workshop en je look wordt perfect afgestemd op de club of het feest waar je naar toe gaat.

Party Make-up Workshop

Glamour Make-up (+ € 10,00)

Je leert hoe je jezelf opmaakt voor een feestelijke gelegenheid. De nadruk ligt op long-lasting make-up en juiste toepassing van subtiele, maar sterke glitter en glans effecten, afgestemd op het soort feest.

Glamour Make-up Workshop


Natural Make-up (+ € 10,00)

Het lijkt zo eenvoudig, maar het creëren van een mooie naturel make-up is moeilijker dan je denkt! Wij laten je zien met welke producten & kleuren en op welke manier je de ultieme natural look creëert.


Natural Make-up Workshop

Trend make-up (seizoenen) (+ € 10,00)

Wij werken met trend thema´s en seizoens make-up thema´s. De trend make-up is de make-up van de look op de posters in de etalage van onze Brand Stores! De meest up-to-date trend make-up van het seizoen wordt jou eigen gemaakt.

Trend make-up WorkshopExtravagante Make-up Workshops
Keuze uit meer extravagante thema´s:


Fantasy Make-up (+ € 10,00)

Tijdens deze workshop leer je stap voor stap hoe je zelf een extravagante fantasy look kunt creëren:

  • Een oogmake-up die buiten het oog kan lopen, boven de wenkbrauw of tot op de wangen, volledig fantasy in extreme kleuren. Lekker gek.
  • Aanbrengen decoratiemateriaal op het gezicht plaksteentjes, studs, etc.
  • Aanbrengen van een bijzondere valse wimper, denk aan een blauwe of met veertjes!
Fantasy Make-up Workshop

Burlesque Make-up (+ € 15,00)

De Burlesque make-up staat in het teken van de optredens van de vrouwen uit het Burlesque show thema. Een thema met een waar show element. Burlesque staat voor showtime, vrouwelijk, krachtig en stylish.

  • Aanbrengen oogmake-up in Burlesque style
  • Valse wimpers plakken
  • Gezichtsdecoraties aanbrengen
  • Haaraccessoires (veertjes, pailletjes, etc.)

Burlesque Make-up Workshop


Arabian Nights Make-up (+ € 10,00)

Make-up Studio is een internationaal merk en make-up stijlen en voorkeuren zien wij dan ook in enorm veel varianten. Tijdens dit thema kiezen we de make-up looks van onze Arabische make-up liefhebbers. Zij staan voor gebruik van kleur en nadruk op de ogen.

  • Aanbrengen oogmake-up met nadruk op eyeliners en kohl
  • Aanbrengen van valse wimpers
  • Kleur op de lippen, van glans tot mat, de trends van de Arabische make-up wereld
Arabian Make-up Workshop


Limited Edition Workshops
Gedurende het jaar bieden wij ook 'limited edition' workshops aan. Voor deze workshops geldt een beperkte inschrijving en ze zijn uitsluitend te boeken voor een beperkte periode (vol=vol). De prijs verschilt per workshop.


Valentijn make-up Workshop

Verras jou valentijn, creeer een een beeldschone make-up look en de romantischste dag van het jaar kan niet meer stuk. De valentijn make-up workshop vindt elk jaar plaats in de eerste twee weken van februari.

Valentijn make-up Workshop

Kerst make-up Workshop

Leer hoe je een 'party proof' make-up look voor de feestdagen creëert zodat je ieder gewenst moment jouw party look zelf kunt creëren. Natuurlijk ben jij van plan om keer op keer te shinen als 'belle of the ball' op dat ene fabulous feest of chique diner.

Kerst make-up workshop


Halloween Make-up Workshop

Deze limited edition workshop vindt elk jaar plaats in oktober ter voorbereiding op de Halloween gekte. Creëer zelf een dé horror Halloween make-up look, net als de profs!

Leer werken met diverse paint producten en kleuren, breng protheses aan, maak een gruwelijke snee of creëer een totaal unieke make-up look voor Halloween. Laat je inspireren door de angstige Halloween looks en diverse materialen zijn aanwezig om je creativiteit te stimuleren!

Halloween Make-up Workshop

Carnaval Make-up Workshop

Kruip in de huid van jouw te gekke Carnavals karakter. Boek de Carnavals workshop en maak deze grootste verkleed en feestpartij helemaal af.

Een Clown of Pierrot, een diva of zwerver, Cleopatra of catwoman, alles is mogelijk! Je kunt de verbeelding volledig haar werk laten doen.

Carnaval make-up workshop

Alle genoemde prijzen op deze pagina zijn inclusief BTW.

« Terug naar: Make-up Workshops.
« Terug naar: Teamuitjes.