U hebt niets in uw shoppingbag.

Subtotaal : € 0,00

Lege paletten

Sortering:

Pagina:
 1. 1
 • Box Small 2x ronde refil...
  Box Small voor 2 ronde refills uit het Make-up Studio assortiment, zoals eyeshadow, lipcolour, blusher en concealer. Het luxe palet is voorzien van een mooie soft touch deksel en praktische spiegel.
  € 6,90
  Bekijk
 • Box Small 3x rechthoekig...
  Box Small voor 3 rechthoekige Eyeshadow refills uit het Make-up Studio assortiment. Het luxe palet is voorzien van een mooie soft touch deksel en praktische spiegel.
  € 6,90
  Bekijk
 • Box Medium 8x rechthoeki...
  Box Medium voor 8 rechthoekige Eyeshadow refills uit het Make-up Studio assortiment. Het luxe palet is voorzien van een mooie soft touch deksel en praktische spiegel.
  € 9,90
  Bekijk
 • Box Medium 5x ronde refi...
  Box Medium voor 5 ronde refills uit het Make-up Studio assortiment, zoals eyeshadow, lipcolour, blusher en concealer. Het luxe palet is voorzien van een mooie soft touch deksel en praktische spiegel.
  € 9,90
  Bekijk
 • Box Large 16x rechthoeki...
  Box Large voor 16 rechthoekige Eyeshadow refills uit het Make-up Studio assortiment. Het luxe palet is voorzien van een mooie soft touch deksel en praktische spiegel.
  € 14,90
  Bekijk
 • Box Large 10x ronde refi...
  Box Large voor 10 ronde refills uit het Make-up Studio assortiment, zoals eyeshadow, lipcolour, blusher en concealer. Het luxe palet is voorzien van een mooie soft touch deksel en praktische spiegel.
  € 14,90
  Bekijk
 • Box Large 8x rechthoekig...
  Box Large voor 8 rechthoekige Eyeshadow refills en 5 ronde refills uit het Make-up Studio assortiment, zoals eyeshadow, lipcolour, blusher en concealer. Het luxe palet is voorzien van een mooie soft touch deksel en praktische spiegel.
  € 14,90
  Bekijk

Sortering:

Pagina:
 1. 1