U hebt niets in uw shoppingbag.

Subtotaal : € 0,00

Pro Membership Program

Make-up Studio is hét merk van en voor professionals. Indien u de producten van Make-up Studio in uw salon wilt verkopen en gebruiken, dan kunt u depositair worden. Bent u professional, maar wilt u de producten van Make-up Studio niet verkopen, dan kunt u in aanmerking komen voor de Make-up Studio PRO Card.


Make-up Studio PRO Card

Speciaal voor make-up professionals, zoals visagisten en schoonheidsspecialisten, hebben wij de Make-up Studio PRO Card ontwikkeld. De exclusieve PRO-status geeft u speciale voordelen en een directe link met de wereld van Make-up Studio. Misschien komt ook u in aanmerking voor deze exclusieve status. Om in aanmerking te komen voor de Make-up Studio PRO Card, vragen wij u het aanvraagformulier volledig in te vullen en te ondertekenen.
>> Aanvraagformulier PRO Card (PDF)


Make-up Studio in uw salon - Depositairs

Professionele displays van Make-up Studio zijn een aanwinst voor uw salon. Daarin kunt u het complete assortiment decoratieve make-up producten professioneel aan uw klanten presenteren. Indien u één of meer displays afneemt, kunt u depositair worden. Daarbij profiteert u van vele voordelen, zoals uitstekende verkoopondersteuning en een optimale prijs-/kwaliteitverhouding.

Om in aanmerking te komen voor de status van depositair, vragen wij:
- KvK Inschrijving als schoonheidsinstiuut, kapsalon, nagelstudio of vergelijkbaar
- Afname van één of meer displays / meubels

In onze showroom laten wij u graag zien wat de mogelijkheden zijn: van opvallende eye-catchers tot complete wandinstallaties.