U hebt niets in uw shoppingbag.

Subtotaal : € 0,00

Verkooppunt worden

Al ruim 25 jaar is Make-up Studio als professioneel make-up merk geliefd bij visagisten over de hele wereld. Dankzij de professionele topkwaliteit en hoge pigmentatie blijven de producten zichtbaar langer en beter zitten. Bovendien zijn de producten prettig geprijsd. Was Make-up Studio eerst vooral achter de schermen in Nederland bekend als het merk voor de echte professional, nu zijn de producten van Make-up Studio wereldwijd in meer dan 60 landen verkrijgbaar voor iedere zelfbewuste vrouw.

Make-up Studio verkopen

Heb je interesse in het verkopen van de professionele producten van Make-up Studio in je salon of parfumerie? Wij bespreken graag wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij je salon past. E-mail hiervoor Patty Kuenen met daarin je (bedrijfs)naam en adresgegevens via bovenstaande contactgegevens.

Franchise Concept

Make-up Studio breidt het succesvolle concept uit en gaat gesprekken aan met ondernemers en specialisten uit het vak die geïnteresseerd zijn in het Make-up Studio franchiseconcept en zich aangetrokken voelen tot het succes van Make-up Studio. Interesse? Neem contact op met Bertil van der Sluis via bovenstaande contactgegevens.